siljeilebekk - Fordi livet er nydelig...

kanel som er søtere enn sukker

Sitter her en søndagskveld og kikker innom min favoritt-nettbutikk : www.mycinnamongirl.com, og kjenner jeg blir så kjempe glad!

ENDELIG er den nye kolleksjonen på vei i nettbutikken.. og jeg vil ha ca ALT som allerede er på plass.. (og alt som kommer senere også- garantert)  og det kommer nok mer i butikken også!! Kan nesten ikke vente. ♥

Kolleksjonen er litt "ballerina inspirert" og likevell god og varm og MYK! Herlige duse pudderfarger, og det finnes jo ikke noe deiligere. Kunne spist opp hvert antrekk- men velger nok heller å kle på meg disse. Rosie-kjolene i velour har lenge vært favoritten min, men HER ser det ut som den får konkurranse med det nye! 

ta en snik kikk (er sikker på at årets julegaver ligger på denne nettbutikken) :)

 

Nydelige ballerinaskjørt. Mi jente bruker sånn type skjørt i barnehagen med ull-longs og ulltrøye nå for tiden, og disse nye skjørtene som kanel-jentene har laget blir perfekte både til fest og hverdags.Gensre til mor og datter i nydelige naturfarger. God og varm! Kjenner jeg kanel-klærne så godt som jeg tror jeg gjør- så er kvaliteten herlig

Deilig "longsleeve" med fantastiske detaljer. Blonder bak i nakken og på armer. 


 

VERDENS fineste jakke til mor og barn i ullblanding. DENNE ER ET MUST i vinter. jeg dåner!!!!

 

Lue og skjerf til mor og datter. Matche på bytur i vinter- noe så SØTT SOM SUKKER!

 

Jeg verker etter å kle på meg den nye kolleksjonen.. jeg simpelten elsker å være ei kanel-jente i høstmørket!

Bilder kommer når jeg får handlet litt å kle på meg ♥

 


Jeg heter Silje og er 28 år. Bor i Vennesla på en nydelig topp som kalles Lomtjønn, men er selv opprinnelig fra Lund. Jeg er gift med Rune, og sammen har vi Sunniva på 4.5år og Sebastian på 2.5år. Jeg er jobber som ped.leder i vidunderlige Mariknotten barnehage. Å tilbringe hver dag sammen med barn er virkelig det skjønneste som finnes!


+Legg meg til som venn

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits