siljeilebekk - Fordi livet er nydelig...

iiiiik... Utfordring til meg :)

Kjære Silje
Jeg vil gjerne kjøpe noe MyCinnamonGirl klær. Ser du har masse av det! Kan du ta bilde av deg med det du har?
Mvh Christina

Svar: Hei Christina!
Ja det stemmer.. Jeg har MYE Cinnamon klær, både til meg og ungene! Jeg får jevnlig på plass nye godsaker og jeg elsker hvert eneste myke plagg! Jeg har laget mange blogginlegg med klærne så du kan jo se på tidligere innlegg! Sjøl har jeg et eget skap som jeg har Cinnamon i! For tiden har jeg ganske mye å gjøre.. Men jeg tar utfordringen!
Skal legge ut masse bilder (men noen plagg har jeg i flere farger så da blir det muligens et bilde i kun en farge) hvis ikke blir det HIMLA mange bilder :) kommer til å legge ut hver gang jeg får noe nytt også.. Og skrive litt om det! Har kontakt med de to søte kanel- jentene Kaja og Kari og de synes sikkert også det er moro om jeg tar denne utfordringen :)
Så "stay tuned!" ;)
Klem fra Silje

Gullkorn fra Sunnivas munn

Sunniva ser på meg og sier- Mamma når æ blir stor så skal æ også bruke fudasæssion og makkarena (foundation og mascara) Og neglelakk selvfølgelig!

Sunniva-Det må være kjedelig å være den som rydder på plass all snøen til jul!?
Jeg- hvem tror du gjør det da?
Sunniva- vet ikke (tenker).. Æ gidder hvertfall ikke!
Jeg- nei.. Men .. Den kommer ned fra himmelen den.. Akkurat sånn som regnet! Snø er jo regn som har fryst når det blir kaldt og vinter!
Sunniva- åkei.. Ja! Men vi trenger ikke rydde den opp da hvertfall for den blir jo spist opp til slutt.

Sunniva- æ har ei fin oldemor, ei gammel oldemor og en oldefar.. Ja og en oldefar som vi tenner lys for!
Oldemor- hvem er jeg da?
Sunniva- du er den fine.. Ho gamle er ho som rister så masse

Nissegutt og nissejente

For meg- (som liker en rolig desember)- så er juleforberedelsene allerede i gang for fullt! Julegavehandling, snikstart med juleverksted i barnehagen, og julekort innkjøpt! Satt i helga og lagde julekort med noen av bildene jeg fikk av min lille nissegutt og nissejente! Julestemninga kom for fullt.. Mandariner (og pepperkaker) går allerede ned på høykant.. Og snuppa har fått smaken av nissebrus!
Om kvelden må vi fyre litt for å holde den gode varmen.. Så nå er det snart vinter merker jeg! Veldig koselig! :) spørs om jeg ikke må begynne med litt julemusikk snart!

Her er en liten snik kikk av to skjønne nissebarn.. (i år ble det standard Marius-strikk og nisselue)

Ferie på Lund med kanel på toppen

Fredag fikk jeg ei DEILIG pakke fra MyCinnamonGirl med nydelige ulljakker, luer og skjerf til meg og Sunniva! *stort glis*
jakkene var noe små i str så vi måtte opp en størrelse men DA var de perfekte! Gode, myke, varme og med flotte detaljer (som alltid)!
Har ventet på dagen MyCinnamon kommer med ull, for ulla er gull i mitt hjerte- og DER var det!! Herlig.
Vi pakket godsakene i bagen og tok turen for en liten ferie på Lund til mamma og pappa!

I dag brukte vi dagen for å feire min herlige pappa (moffa) som fyller 55år til tirsdag! Bursdagen ble noe barnslig med krone, bursdagsgave, mc donalds besøk OG klistring med prinsesse tatoveringer. Vi var på julemarked på "kvisten" med olla og olle og vant både hjemmestrikka lue, blomst og gavekort på kake! (kanskje vi bør spille Lotto?)

Vi koste oss masse og fikk tilbragt dagen i deilig cinnamon. Kanel på toppen gir godt humør :)

Disse settene til voksen og barn er en flott julegave folkens- anbefales :) tidløs og nostalgisk!!


Jeg heter Silje og er 28 år. Bor i Vennesla på en nydelig topp som kalles Lomtjønn, men er selv opprinnelig fra Lund. Jeg er gift med Rune, og sammen har vi Sunniva på 4.5år og Sebastian på 2.5år. Jeg er jobber som ped.leder i vidunderlige Mariknotten barnehage. Å tilbringe hver dag sammen med barn er virkelig det skjønneste som finnes!


+Legg meg til som venn

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits